POKOCHAJ AWOKADO

Awokado to bardzo zdrowy owoc, który w przeciwieństwie do innych zamaist cukrów zawiera zdrowe tłuszcze. Jest taki maślany, że spokojnie zastępuje masło.
Przepis na awokadowe masełko:
1 dojrzałe , miekkie awokado
2-3 ząbki czosnku
szczypta soli himalajskiej do smaku
Awokado rozgnieć widelcem na gładką masę (możesz też zblendować). Dodaj wyciśnięty czosnek przypraw solą do smku. I gotowe!
Awokado zawiera sporo błonnika iwitamin w tym m.in. E (wit.młodości), C, A, K, B9(kwas foliowy) i minerały (m.in. potas i wapń).
Jest naturalnym źródłem glutationu, który wspiera regenerację wątroby oraz naszą odporność.


2018-11-09-14-46-38-318jpg

Morbi in sem

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede.

asdadasdasd